Guba Autóbontó Szombathely

Széles tipusválaszték, bontott és új alkatrészek a Guba Autóbontónál!

 

autóbontóCégünk több mint 30 éve kezdte meg működését családi vállalkozásként Szombathelyen, jelenleg a Rumi út 166 szám alatt találhat meg minket. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az Autószerelés, vizsgáztatás, autóbontás területén. Tevékenységünk egyik fő része a roncsautók szakszerű bontása, feldolgozása, értékesítése.

 

Az épület a legújabb környezetvédelmi előírások szerint épült meg. Így vásárlóinkat kellemes, kultúrált környezetben tudjuk fogadni, professzionális kiszolgálással.

Cégünk foglalkozik még márkafüggetlen autó és autóklíma javítással, lakatos munkákkal is, az autóbontás mellet.

Elromlott autója? Sürgőssen szerelőre van szüksége? Érdeklődjön a részletekről személyesen vagy telefonáljon most!

Tel: 06-30-368-2494

A korszerűen felszerelt műhelyben sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a gépjárművek bontását, az alkatrészek minősítését és a kereskedelemre való előkészítését. A létesítmény a raktározás területén is kiváló minőséget biztosít.

Nagy hangsúlyt fektetünk a veszélyes hulladékok biztonságos kezelésére, ezért ezt a tevékenységet az Európai Uniós követelmények figyelembevételével valósítjuk meg.

Értékesítésünk egy részét a belföldi beszerzésű autók bontásából származó alkatrészek képezik. Autóbontónk kapcsolatban áll négy német partner vállalattal, melyek kínálatából folyamatosan frissítjük az árukészletünket. Igény szerint, rendelésre, külföldi alkatrészek beszerzését is vállaljuk.

 

Szabaduljon meg roncsautójától!
  

Udvarában áll egykori járműve, ami már réges-rég használhatatlanná vált? Nem tudja, mit kezdjen vele, és csak a helyet foglalja? Úgy gondolja, hogy értéktelen, hiszen egy roncsról van szó? A problémájára van megoldás! Nincs más dolga, mint a tettek mezejére lépni, hiszen egy roncsautónak is meg van az ára! Éljen a kínálkozó alkalommal és ne szalassza el a lehetőséget, hogy pénzé tegye értéktelennek titulált gépjárművét!

„De mindezt mégis hogyan?” Hangzik el a kérdés a fejünkben. A válasza roncsautó felvásárlás! Ne hagyja az udvarában megrozsdásodni egykori autóját, hiszen esztétikailag sem szép látvány látni, ahogy egykoron szertetett autónkon végbemegy a korrodálódás, nem mellesleg egy idő után veszélyes hulladékká is válhat rozsdás autónk.

Mi átvesszük Öntől az autóroncsot, és ha minket választ a bontási igazolás miatt sem kell aggódnia.

Nyisson a lehetőségek irányába, és alapozza meg az új gépjárművét azzal, hogy túlad a régin! Bátran lépjen velünk kapcsolatba és érdeklődjön a kedvező lehetőségekről még ma!
 

 

 

 

autóbontó   bontó

 

 

Autók átvétele bontásra, forgalomból való kivonás, bontott és új alkatrészek széles választéka, gyorsszervíz, lakatos munkák.

Várjuk szeretettel minden kedves régi és új ügyfeleinket!

Guba Autóbontó9700 Szombathely, Rumi út 166. | 06 30 368 2494 |